Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2015 19:34 - 5. 9 ДА-та и НЕ-та за първата среща
Автор: triprocentovmuj Категория: Тя и той   
Прочетен: 1960 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.03.2015 19:45


Не е задължително да сте екстравагантни на първата среща. Най-добре е да изведете момичето на вечеря в хубав ресторант. Не я водете на кино за първите няколко срещи, защото там нямате възможността да се опознаете добре. Когато сте в тъмно студио, не можете нито да забележите как се държи, нито да определите нивото й на интерес, освен по време на кратката разходка към вкъщи. Накрая на срещата, тя не знае нищо за вас и ние не знаете нищо за нея.

Затова е важно да отидете на добре-осветено, тихо и приятно място, където да имате възможността да общувате с нея и да повишите нейното ниво на интерес към вас - на ресторант или някъде комфортно и интимно. Доста богати мъже биха казали "Ще те повозя на яхтата си" или други подобни. На всяка жена би й харесало подобно нещо, но преди да започнете да хвърляте пачки по нея, трябва да се уверите, че излизате с човек, който наистина ви харесва. Помнете - вие сте наградата и ще отделяте време само на жени, които се интересуват от вас. Не тръгвайте веднага да се доказвате с каквото и да било, защото това подбива цената ви и ви кара да изглеждате жалък и комплексиран. Водете я по приятни, нескъпи места като за начало, докато я опознаете и сте сигурни, че тя реципрокира интереса ви.

Много важно е за мъжете, които са успешни, да не прекарат цялата вечер, говорейки за постиженията си, колко пари са изкарали, каква кола карат, какъв часовник носят или колко пари харчат по гардероба си. Нито едно от тези неща няма да повиши нейният интерес. Когато мъж говори така за постиженията си, той си създава имидж на комплексар, който се опитва да се доказва с постиженията си, защото има личностни дефицити. Тя вижда този маниер като маска, която прикрива истинската му същност на нуждаещ се, слаб и несигурен мъж. Единственият тип жена, която би била привлечена от такива материални постижения, би била използвачка или равносилно несигурна и комплексирана жена, която търси сигурност.

Най-важното нещо, което трябва да си припомняте по време на срещата е, че жената иска да знае, че се интересувате от нея. Това й показвате като й задавате въпроси. Тук критично е да се спомене, че трябва да бягате като от чума от разговори за вашето бъдеще заедно. Тук влизат разговори за това къде ще я водите на следващи срещи, или да я каните на втора среща в края на първата. Ако започнете да говорите за вашето бъдеще заедно, вие всъщност ще унищожите всякакви шансове то да се състои. Задължително е разговорът за бъдещето ви заедно да е инициатива на жената!!! Да говорите за това като мъж е тотално контра-предизвикателство и унищожител на тръпка, мистерия и интерес. Помнете, че целта ви е тя да си мисли за вас след края на срещата, защото по този начин в нея расте очакването от следващия път, в който ще ви види. Ако й разкажете всичко, което ще се случи, вие ще развалите удоволствието й напълно. Няма да има тръпка, няма да има очакване, няма да има предизвикателство.. За какво й е да се среща с толкова скучен и предвидим мъж?

Докато сте на срещата, ще следите постоянно за индикатори на интерес. Докосва ли ръката ви? Гледа ли ви в очите? От огромно значение е и вие да я гледате в очите. Голяма грешка е да се заглеждате по други жени, по сервитьорките, или да зяпате в далечината. Трябва да сте напълно фокусирани към жената, с която излизате. Когато заглеждате други жени, това ви създава имидж на свиня и мръсник, който мисли само за секс. Фокусът ви трябва да е изцяло върху това да си прекарате добре заедно и да разберете колкото се може повече за нея.

Друго критичноважно нещо, което трябва да дамгосате в паметта си е, че жените помнят ВСИЧКО. Те ще помнят къде сте излезли, какъв е бил ресторантът, хората около вас, както и всичко, за което сте си говорили. ОТВАРЯЙТЕ СИ УШИТЕ МАКСИМАЛНО!!! Трябва да впрегнете всичката си концентрация и да попивате като гъба всички отговори, които жената дава на въпросите ви. Въобще не се заблуждавайте и не се отпускайте, защото със сигурност ще бъдете тествани. Жената иска да знае, че я слушате и се интересувате от това, което ви казва. Тя ще споменава малки неща оттук и оттам, за да тества дали сте я слушали. Ако преминете тези тестчета, нейният интерес във вас със сигурност ще се повиши стремглаво, защото това ще й даде сигурност и увереност, че наистина се интересувате от нея. Ако се провалите, обаче, тя ще продължи да ви тества все по-безпощадно.



9 неща, които ДА правим и да НЕ правим на първата среща:
  • Не говорете за себе си през цялото време. Насърчавайте я тя да говори повече.

  • Не говорете лошо за бившите си. Не говорете лошо за нейните бивши. Или споделяйте позитивни неща от миналото си, или въобще не казвайте нищо.

  • Не й правете никакви комплименти, освен да й кажете, че изглежда невероятно когато се срещнете в началото, или че сте си прекарали страхотно накрая.

  • Не я водете по екстравагантни места на първата среща. Това е контра-предизвикателство и ви създава имидж на свръхинвестиращ, свръхочакващ, нуждаещ се мъж. Вместо това, извеждайте я някъде тихо, приятно и интимно за първите няколко срещи, докато се опознаете достатъчно.

  • Не говорете за секс, дори ако тя повдигне въпроса. Сменете темата. Повечето мъже оплескват нещата и затъват, говорейки за секс. Бъдете джентълмен.

  • Ако тя ви притиска да говорите за минали връзки, не се поддавайте. Кажете й, че един себеуважаващ се мъж не споделя такава интимна информация.

  • Не се отнасяйте лошо и снизходително с персонала. Това показва на жената, че ще започнете да се отнасяте така и с нея в бъдеще. Също така, много жени са работили в сектора на услугите някога в живота си и са съпричастни. 

  • Не чакайте за ресто. Оставяйте благоприлични бакшиши. Много жени се чувстват неудобно и тайно оставят бакшиш когато мъжът се стиска. Това им показва, че сте евтин тарикат и че не оценявате това, което другите правят за вас.

----------

Селективен превод на How To Be A 3% Man, Corey Wayne, 2006 (стр. 131 - 134)

Споделете статиите с приятели, коментирайте, гласувайте и добавете блога в любими, или в bookmarks (CTRL+D)


Тагове:   обичам те,   връзка,   мацки,   срещи,   усмивка,   брак,   дама,   Player,   мистерия,   мацка,   номер,   награда,   годеж,   мадама,   имидж,   доверие,   мадами,   нещастие,   възбуда,   непукизъм,   играч,   девойка,   непукист,   опознаване,   несериозен,   мъжествен,   мъжественост,   секс,   секси,   среща,   любов,   яхта,   увереност,   пич,   слушане,   информация,   сваляне,   кино,   комплекси,   изневяра,   изслушване,   слуша,   влюбен,   влюбена,   гаджета,   гъзар,   партньор,   самотни,   уверен,   гадже,   запознанство,   предизвикателство,   първа среща,   самотен,   приятелка,   Pickup,   лошо момче,   самоувереност,   Жалко,   тръпка,   сваляч,   комплименти,   късат,   комплексар,   алфа мъж,   дали ме харесва,   комплимент,   перверзник,   дълга връзка,   флиртуване,   не мога без теб,   дълготрайна връзка,   как да я заговоря,   love guru,   corey wayne,   просто приятел,   френдзон,   friendzone,   визуална стимулация,   отворена книга,   прекалено сериозен,   имаш ли приятелка,   сваляне на жени,   прибързан,   обяснява в любов,   контрапредизвикателство,   подтискащ,   немъжествен,   припрян,   колко ме харесва,   нуждаещ се,   слушай жените,   ниво на привличане,   лековат,   трипроцентов,   начини да заговориш момиче,   начина да заговориш момиче,   ниво на интерес,   шеговит,   забивач,   да й взема номера,   дамите възбуда,   гадняр лоши момчета,   флирт pickup community,   пикъп комюнити,   заговарям момичета,   взех й номера,   как да й взема номера,   имам приятел,   съжалявам имам приятел,   не търся връзка,   не се интересувам,   игра на цифри,   как да взема номер,   не го приемай лично,   не го приемайте лично,   комплексира,   той ме слуша,   той не ме слуша,   умее да слуша,   заглежда,   заглеждам,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: triprocentovmuj
Категория: Тя и той
Прочетен: 58647
Постинги: 15
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930