Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2015 18:22 - 1. Как да я заговоря?
Автор: triprocentovmuj Категория: Тя и той   
Прочетен: 3824 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.02.2015 18:26


Докато приближавате една жена, най-важното нещо, което трябва да прецените, е какво ще й кажете. Повечето мъже изстрелват "Здрасти, аз съм [Лицето Х]. Ти как се казваш?" - това е пропиляна възможност да разберете дали тя има интерес към вас. Вместо това попитайте "Здрасти. Как се казваш?" и изчакайте отговора й. Тя може да каже "Казвам се Александра". Тук няма да предложите името си, а ще й кажете "Приятно ми е да се запознаем". Това е първият тест, с който съдите нивото й на привличане към вас.

Сега сравнете следните два вида отговор. 1) "Приятно ми е". 2) "Приятно ми е. А ти как се казваш?". Кой отговор мислите, че издава по-голям интерес към вас? В повечето случаи, жената, която проявява инициативата да ви опознае, има по-високо ниво на привличане от тази, която отговаря без да задава въпроси. Целта ви, когато срещнете жена, е да уловите нейното ниво на привличане към вас. Ако тя проявява интерес към вас, вземете телефонния й номер. Тук обаче няма да й кажете директно "Ще ти се обадя, за да си уговорим среща". Жените знаят това. Какво друго можете да правите с номера й?! "Той ме пита за номера ми, защото ме харесва и иска да ме изведе на среща.". Интересът ви към нея е очевиден в момента, в който я заговорите. Фактът, че искате да излезете, е очевиден в момента, в който поискате номера й.

След като сте се представили, ще започнете да си говорите и да се забавлявате. Важното тук е да си припомните, че човекът, който задава въпросите, контролира разговора. Целта ви е да разберете колкото се може повече за това момиче и да й дадете колкото се може по-малко информация за себе си. Отговаряйте на въпросите й с лековат, шеговит маниер и я питайте друг въпрос. По този начин вие градите очакване и тръпка, защото тя гори от желание да разбере каквото и да е за вас. Целта ви е да я накарате да копае за информация. Защо просто не я предоставите? Защото така губите шанса да разберете доколко тя се интересува от вас, когато ви задава лични въпроси. Доброволно давайки информация за  себе си, вие унищожавате мистерията и предизвикателството на опознаването.

Питайте я "Къде работиш?", "Как се забавляваш?". Питайте я лековати й лесни въпроси. Не я питайте дали има приятел. Тя може да излиза с някого, или да е в процес на раздяла с приятеля си. Повечето жени, които са в процес на раздяла с приятеля си, в когото имат много ниско ниво на интерес, ще чакат докато срещнат нов мъж, за да се разделят със стария. Това е едно от нещата, които изумяват мъжете, които са били женени напр. от 10 години, и един ден жена им просто си стяга багажа и нецеремониално си тръгва. "Как така бездушно излиза с друг мъж само 1 седмица след като се разделихме?!". Това е така, защото нейното ниво на интерес бавно се е снижавало, докато не е ударило на камък с месеци и години, и тя не е срещнала друг мъж в това време, който да ви замести. Нищо не се случва внезапно. Както почти всяка болест има симптоми преди да се появи, така и жената дава различни сигнали, за да ви покаже, че интересът й у вас пада. Сигнали, които повечето мъже не улавят.

Целта ви е да накарате момичето, с което току-що сте се запознали, да се смее и да се чувства комфортно с вас. Затова избягвайте подобни тежки теми за разговор и дръжте настроението лековато и весело. Шегувайте се, говорете само за позитивни неща. Не сте там за да я превърнете в психолог и да й говорите за бившата си приятелка. Не говорете за бракове, политика или религия. Закачайте я и си прекарайте добре. Ето следващият принцип за успеха: Не прекарвайте повече от 5 до 15 минути с нея! След около петнадесетина минути разговор, ако сте успели да я накарате да се смее и да й е комфортно с вас, значи сте успели и тя има високо ниво на привличане към вас. Ако сте й казвали някакви тъповати шеги, а тя се е смеела, въпреки че въобще не са смешни, това е голям индикатор за привличане.

Следващата стъпка е да вземете телефонния й номер. Просто я попитайте "Може ли да ти взема номера?". След това, млъкнте и не казвайте нищо повече. Ще слушате внимателно нейния отговор. Ако извади лист хартия или салфетка и си напише номера, значи има голям интерес към вас. Трябва също така да наблюдавате как, с какви движения и емоции ви дава информацията си. Ако ви даде мейл-адреса си, номера на стационарния си телефон на работа или домашния си телефон, това пак са признаци на голям интерес. Колкото повече ви харесва една жена, толкова повече ще ви улесни в това да се свържете с нея, за да я изведете на среща. Ако наистина ви харесва, на вас ще ви е изключително лесно да стигнете до входната й врата.

Колкото повече информация ви дава за себе си, толкова повече ви харесва и иска да се подсигури, че в случай че я потърсите, непременно ще се свържете с нея. От друга страна, ако се дърпа и си измисля извинения, нивото й на интерес може би е прекалено ниско. Колкото по-малко ви харесва, толкова по-трудно ще се доберете до информацията й. Може да ви харесва достатъчно, че да иска да излезе с вас, но все пак да ви тества за да види дали си заслужавате. Ако има наистина ниско ниво на интерес към вас, да речем под 50 процента, може да парира желанието ви с въпрос "Защо искаш номера ми?" или "Доста си директен..". Възможно е тя да поиска визитката ви, което означава, че има ниско ниво на интерес. Повечето жени, които парират по подобни начини, просто ще намачкат номера ви и ще го изхвърлят.

В следващата статия ще разгледаме подробно различните нива на интерес на една жена към вас, как да разберем в кои проценти попада тя и как да се държим с нея спрямо интереса й. Ще научим както правилния подход към успеха, така и многото капани, в които не трябва да попадаме, ще научим многото нюанси на думата "не" и как да не приемаме отхвърлянето лично.

----------

Селективен превод на How To Be A 3% Man, Corey Wayne, 2006 (стр. 89 - 93)

Ако намирате статиите за полезни, моля споделете ги с приятели, коментирайте, гласувайте и добавете блога в любими, или в bookmarks (CTRL+D). Нови статии всеки ден!


Тагове:   връзка,   срещи,   усмивка,   дама,   Player,   мистерия,   мацка,   мадама,   имидж,   доверие,   мадами,   нещастие,   възбуда,   непукизъм,   играч,   девойка,   непукист,   мъжествен,   мъжественост,   секс,   секси,   среща,   любов,   увереност,   пич,   информация,   сваляне,   изневяра,   изслушване,   гаджета,   гъзар,   самотни,   уверен,   гадже,   предизвикателство,   самотен,   приятелка,   Pickup,   лошо момче,   самоувереност,   тръпка,   сваляч,   комплименти,   късат,   комплексар,   алфа мъж,   дали ме харесва,   комплимент,   перверзник,   флиртуване,   как да я заговоря,   love guru,   corey wayne,   просто приятел,   френдзон,   friendzone,   визуална стимулация,   контра-предизвикателство,   отворена книга,   прекалено сериозен,   имаш ли приятелка,   сваляне на жени,   прибързан,   обяснява в любов,   контрапредизвикателство,   подтискащ,   немъжествен,   припрян,   колко ме харесва,   нуждаещ се,   слушай жените,   ниво на привличане,   лековат,   трипроцентов,   начини да заговориш момиче,   начина да заговориш момиче,   ниво на интерес,   шеговит,   забивач,   да й взема номера,   дамите възбуда,   гадняр лоши момчета,   флирт pickup community,   пикъп комюнити,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: triprocentovmuj
Категория: Тя и той
Прочетен: 58254
Постинги: 15
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031