Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2015 23:12 - Battlefield awareness моменти преди запонзнанството!!!
Автор: triprocentovmuj Категория: Тя и той   
Прочетен: 1538 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.02.2015 23:19


Както споменахме в предишни статии, да се научите да следите и измервате нивото на интерес на една дама, е един от най-важните фактори за успех с жените. Подходящ термин за това умение би бил "battlefield awareness" -"себеусещане на бойното поле" или "полеви инстинкт", който също включва умението да "усещате врага". Ако погледнете жената, която харесвате, и си помислите "Леле, каква красавица. Искам да се запознаем.", си припомнете по-важното нещо: да следите за признаци на нейния интерес към вас - езика на тялото й. Погледнете я в очите. Отвръща ли тя на погледа ви? Хвърля ли ви едно бързо око отгоре до долу? Обърната ли е към вас? Усмихва ли се когато я гледате? Ако тя ви хване, че я оглеждате, усмихнете й се. Тя отвръща ли? Поглежда ли встрани? Ако ви отвърне с усмивка, вие може да разтълкувате това като потенциална покана, която казва "Здрасти! Мисля че си готин".

Вие трябва да се възползвате от поканата и да я приближите. Преди  да й кажете нещо, продължавайте да следите за признаци на интерес. Тя обърната ли е към вас? Гледа ли ви в очите? Колкото повече внимание ви обръща, толкова повече се интересува от вас, въпреки че е прекалено рано все още да се каже, защото все още не сте разговаряли. Нивото й на интерес не може да ви стане ясно дотогава, но трябва винаги да го следите. Разбирайки всички тези малки неща, евентуално ще придобиете изключително изострено себеусещане и идея за това как тя ви възприема. Припомняйте си, че жените вече знаят как да улавят тези малки сигнали. Научавайки ги, вие просто ставате равни с тях, но и доста по-успешни от повечето мъже.

Жените използват "радара" си през цялото време. Мъжете лесно се заблуждават, защото често бъркат собствения си интерес към жената, с това колко си мислят, че тя ги харесва. Те си мислят, че като й купуват питиета и й говорят за секс, тя внезапно ще ги хареса. В повечето случаи жената или ще избяга с извинение, или ще се възползва от наивността на мъжа, дори да не се интересува от него. Мъжете също грешат колосално когато започнат веднага да споделят на жените всичките си несполучливи връзки, мислейки си че жените ще ги съжалят. Един такъв мъж ще каже, че е необвързан и напълно достъпен, защото си мисли, че жената иска да чуе точно това. Той вярва, че това са нещата, който я възбуждат.

В 9 случая от 10 подобен разговор би отвратил жената и би й действал контра-възбуждащо. В 1 от 10 мъжът и жената могат да осъществят т. нар. "grief connection" или "скръбна връзка", ако напр. и двамата са били изхвърлени от половинките си, но това в най-добрия случай е руска рулетка, и със сигурност не е секси. Мъж да мрънка го кара да изглежа слаб и нуждаещ се. Той хленчи в краката й като отворена книга и не създава никаква тръпка или интрига за жената, за да я възбуди и повиши интереса й. Няма мистерия и няма предизвикателство толкова, колкото няма и шанс жената да излезе с такъв мъж.

Нека се върнем на момента, в който приближаваме жената. Ако тя ви забележи, погледне встрани и продължи да си върши работата, значи не е много заинтересована. Ако ви забележи, погледне в земята, погледне ви пак и после настрани, има голяма вероятност да ви харесва. Една техника, на която се научих в баровото пространство, особено когато сте там с приятел, е да си вземете питиетата, да обикаляте от група на група и да питате момичетата дали се забавляват. При позитивен отговор, вземете с тях наздравици и кажете "Супер, много се радвам" със самочувствие. Това създава у тях впечатление, че сте част от ръководния екип на заведението, сина на управителя или някоя друга важна клечка.

Оттам нататък просто подминете групата и продължете да правите същото с други момичета. Вие се появявате, споделяте настроението и после просто си тръгвате, оставяйки зад себе си пътека от въпроси. "Кои са тези? Изглежда си прекарват доста добре!". След това седнете на една от масите с максимално визуално изложение към всички групи и се забавлявайте с приятелите си. Когато наминавате пак около същите групи, те вече ще ви познават. С всяка наздравица вие ще им ставате все по-близки и ще им напомняте за присъствието си. Евентуално, някое от момичетата ще ви заговори, защото сте създали обстановка, в която те да се чувстват комфортно и да ви виждат като отворен, позитивен човек. Вие не сте от тези мъже, които са се опитали да ги свалят, а просто си прекарвате добре и споделяте настроението. Затова вие ще се отличавате от всички останали и жените ще искат да се запознаят с вас.

Когато например отивате до тоалетна, някое от момичетата може да ви спре, за ви каже или попита нещо. Така на вас ви се отваря възможността да ги опознаете, да извлечете важна информация от тях и да си тръгнете. Правите 2 стъпки напред и 1 назад. Не кръжите около тях като всеки загорял дрон. Вие се приближавате бавно и после се отдръпвате, бидейки предизвикателство и градейки очакване за момента, в който ще си говорите с момичето очи в очи, където ще се реши съдбата ви.

Това обаче ще оставим за следващата статия, където щателно ще разгледаме многото варианти за първи разговор с една жена, как да комуникираме, за да повишим интереса й, какво да избягваме, как да тълкуваме отговорите й, как успешно да вземем телефонния й номер и как да си тръгнем победоносни.


Тук искам да изкажа благодарността си към вас, читателите, за вашия непредвидим интерес към статиите, които към момента, на 21 февруари, само 7 дена след създаването на този блог, събраха над 700 прочита и общо 1000 преглеждания на блога! Без вас, тази инициатива не би означавала нищо, затова искам да знаете, че съм благодарен за всеки прочит, глас и коментар. Да споделям тази безценна информация с вас и да знам, че тя потенциално допринеся за качеството на живот на дори 1 процент от читателите, за мен е огромен успех и носи неописуемо удовлетворение. Още веднъж ви благодаря. Ще продължавам да качвам статии всеки ден и се надявам най-скоро и вие да започнете да се включвате безмилостно в коментарите!

----------

Селективен превод на How To Be A 3% Man, Corey Wayne, 2006 (стр. 85 - 89)

Ако намирате статиите за полезни, моля споделете ги с приятели, коментирайте, гласувайте и добавете блога в любими, или в bookmarks (CTRL+D). Нови статии всеки ден!


Тагове:   връзка,   срещи,   усмивка,   очи,   Player,   мацка,   имидж,   доверие,   непукизъм,   играч,   девойка,   непукист,   мъжествен,   мъжественост,   секс,   секси,   среща,   любов,   увереност,   пич,   сваляне,   изневяра,   изслушване,   красавица,   гаджета,   гъзар,   самотни,   уверен,   гадже,   запознанство,   самотен,   приятелка,   Pickup,   лошо момче,   самоувереност,   сваляч,   комплименти,   късат,   комплексар,   алфа мъж,   готин,   дали ме харесва,   комплимент,   перверзник,   флиртуване,   love guru,   corey wayne,   просто приятел,   френдзон,   friendzone,   визуална стимулация,   отворена книга,   прекалено сериозен,   имаш ли приятелка,   сваляне на жени,   прибързан,   обяснява в любов,   контрапредизвикателство,   подтискащ,   немъжествен,   припрян,   колко ме харесва,   нуждаещ се,   слушай жените,   ниво на привличане,   трипроцентов мъж,   трипроцентов,   battlefield awareness,   себеусещане,   полеви инстинкт,   признак на интерес,   признаци на интерес,   успешен блог,   ниво на интерес,   дамите възбуда,   гадняр лоши момчета,   флирт pickup community,   пикъп комюнити,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: triprocentovmuj
Категория: Тя и той
Прочетен: 58555
Постинги: 15
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930