Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2015 19:24 - Жените се влюбват много по-бавно от мъжете
Автор: triprocentovmuj Категория: Тя и той   
Прочетен: 4698 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.02.2015 19:37


Както споменах в предишната статия, мъжете могат незабавно да се влюбят в една жена само заради начина, по който изглежда. За жените, процесът на влюбване отнема много повече време, защото те трябва да имат доверие на мъжа първо, преди да се отворят за него. Мъжът е готов незабавно да прави секс. За жената по-важен е процесът на ухажването.

Точно този процес я възбужда - да очаква, да се чуди как я възприемате, какво ще правите следващия път, кога ще й се обадите. Някои жени твърдят, че мразят тези неща, но аз открих чрез много опит и срещи, че те наистина имат благоприятен ефект върху тяхното ниво на привличане към вас. Когато една жена мисли за вас, чуди се и е в очакване, това я ангажира на емоционално ниво. Повечето жени не могат да започнат интимна връзка преди емоциите им да са задействани, на което пък мъжете са способни дори без усилия.

Понеже това твърдение е изключително важно, ще го повторя: "Жените се влюбват много по-бавно от мъжете". За тях по-важно е как ги каните на среща, кога им се обаждате по телефона, както и очакването на това какво ще правите с тях. Важно е къде я извеждате на среща, как се държите (поведение), както с нея, така и с околните.

Съзнателно или несъзнателно, и жените и мъжете приписват оценки на човека, с когото излизат на среща, или на човека, към когото провяват интерес. Това не е точна система на оценяване, но нещата, които повишават или понижават атрактивността се забелязват. Например, жените имат коренно различна система от тази на мъжете. Мъжете си мислят "Окей, купих й цветя - това е една точка. Изведох я на среща в пищен ресторант - това е още една точка. После танцувахме - още една
точка." - Виждате ли колко бързо точките се събират в ума на един мъж? За жените, обаче, това е много по-различно: "Той ме изведе на среща и беше наблюдателен и ме слушаше - това е една точка. Не се заглеждаше по другите жени и красивата сервитьорка, въпреки че тя флиртуваше с него - още една точка. Той спомена нещо, което съм казала по-рано в разговора - за това му давам 2 точки. Всъщност точно заради тези неща мисля, че мога да му имам доверие.". 

Ако искате да спечелите доверието на една жена, и ултимативно - сърцето й, вие трябва да разберете как тя мисли. Също така трябва да разберете какво е важно за нея. Жената трябва да се чувства в безопасност когато отваря сърцето си за вас. Ще го постигнете като й позволите да бъде напълно женствена, и като същевременно я уверите, че вие сте напълно мъжествен.

Извеждате я на среща и сте джентълмен. Отваряте вратата на колата. Завеждате я в хубав ресторант. Мъжете се фокусират върху фичиеските аспекти от срещата, а жените - на емоционалните. За тях това са да прекарат романтична среща с вас, да проведат страхотен разговор с вас и да се забавлват. Каквото и да си мислите, най-важното накрая е как сте си прекарали, вместо всички единични дела, които сте извършили за нея. Не можете да си мислите "Супер. След като я угоих и напоих щедро, сега тя ми дължи секс.". Жените не са устроени по тази логика. Те трябва да загреят, да се отворят към вас. Трябва да се чувстват в безопасност с вас. Това отнема време, защото е директно свързано с емоциите им.

Когато мъж срещне жена, доста по-често, отколкото си мислите, той навлиза в дълбоките води твърде бързо - започва да говори за връзки, за срещи. Когато жената му каже "Опа.. чакай малко, укроти коня.. Аз просто искам да си прекарам добре." - това е последствие от прекалено нетърпеливите ви и нападалтени действия. Ето затова не трябва да казвате "Уау, ти си много красива. Прекарах си страхотно с теб вчера.". Идвайки от мъж, когото тя едва познава - такъв, който дори не се е опитал да я опознае вътрешно, тези неща за нея означават малко или нищо. Въобще не я привличат към вас, а и на всичкото отгоре ви карат да изглеждате като слаб и нуждаещ се човек. Както споменах в
предишната статия, комплиментите в началните стадии на срещите ви с жени дори биха намалили шансовете ви с тях, дотам че да не стигнете до първа или втора среща. Ако пък сте във връзка с жена, правейки чисти комплименти без усилия да ги докажете, може да сложи край на вашата връзка, защото зад тях няма истина - жената вече няма да се чувства сигурна с вас, и ще започне да търси някой, който може да я накара да се чувства така.

----------

Селективен превод на How To Be A 3% Man, Corey Wayne, 2006 (стр. 51 - 54)

Ако намирате статиите за полезни, моля споделете ги с приятели, коментирайте, гласувайте и добавете блога в любими, или в bookmarks (CTRL+D). Нови статии всеки ден!



Тагове:   връзка,   срещи,   усмивка,   дама,   Player,   мацка,   мадама,   очакване,   имидж,   доверие,   мадами,   нещастие,   възбуда,   непукизъм,   играч,   девойка,   ухажване,   непукист,   мъжествен,   побойник,   мъжественост,   секс,   секси,   среща,   любов,   увереност,   пич,   сваляне,   изневяра,   изслушване,   гаджета,   гъзар,   самотни,   уверен,   гадже,   самотен,   приятелка,   изгубено куче,   весел,   Pickup,   прасе,   лошо момче,   самоувереност,   сваляч,   комплименти,   късат,   комплексар,   алфа мъж,   пичага,   гангстер,   гадняри,   гъзари,   лоши момчета,   дали ме харесва,   комплимент,   перверзник,   гадняр,   самоуверен,   флиртуване,   добро момче,   не ме познаваш,   pickup community,   love guru,   corey wayne,   късам,   просто приятел,   френдзон,   friendzone,   пикъп,   добри момчета,   изгубено кученце,   визуална стимулация,   контра-предизвикателство,   отворена книга,   прекалено сериозен,   имаш ли приятелка,   сваляне на жени,   прибързан,   обяснява в любов,   контрапредизвикателство,   подтискащ,   немъжествен,   припрян,   колко ме харесва,   нуждаещ се,   мъжага,   слушай жените,   ниво на привличане,   гербова марка,   мизогиния,   жените се влюбват по-бавно,   дълбоки води,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: triprocentovmuj
Категория: Тя и той
Прочетен: 58261
Постинги: 15
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031