Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2015 13:19 - 3. Взех й номера. Сега какво? Таймингът е всичко!
Автор: triprocentovmuj Категория: Тя и той   
Прочетен: 3424 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.03.2015 13:30


Вече сте заговорили момиче (или няколко), флиртували сте с нея, накарали сте я да се смее и да се отпусне, задавали сте й въпроси и сте съдили за интереса й към вас по отговорите й. Решили сте, че момичето си заслужава и сте му взели номера. Сега какво?

Кога да й се обадите? Повечето мъже, ако вземат номер петък вечер, не могат да дочакат събота сутрин, за да й се обадят. Някои дори ще я потърсят същата вечер. Това само й показва, че сте много слаб и нуждаещ се и че сте несигурен в себе си. Казва й също, че все още не сте излезли на първа среща, а вие вече не можете да живеете без нея. Повечето момичета са излизали с такъв мъж, който ги е отвратил до такъв предел, че повече никога да не се занимават с негоподобни. Дори да я накарате да си вдигне телефона, никога няма да излезете с нея, защото това нуждаещо се поведение е гигантска контра-възбуда.

Винаги чакайте преди да се обадите на момиче за първа среща. Не й се обаждайте на другия ден. По този начин вие градите очакване и контрастирате на фона на всички мъже, които ще й се обадят веднага. Ако срещнете момиче петък или събота вечер, изчакайте поне до четвъртък, за да й се обадите и да си уговорите среща от понеделник нататък. По този начин, ако тя наистина ви харесва, интересът й към вас ще се покачи. Да речем че си е дала номера на 10 мъже, 9 от които ще й се обадят на другия ден. Вие обаче няма да сте сред тях. Тя ще се чуди "Защо и той не ми се обади днес? Знам че съм красива. Другите деветима вече ми се обадиха.. А той защо не ме търси?!". Карате я да се чуди и да мисли за вас. Когато жена мисли за вас, това има позитивно въздействие над нейното ниво на интерес към вас.

Вие представлявате предизвикателство и се различавате от останалите. Ето за това си умират жените. Те си падат по мъже, които не са нуждаещи се и зависими. Такива, които няма да скачат на въже по нажежени стъкла само и само за да излязат с някое момиче. Такива, които не можеш да въртиш на малкия си пръст. Златното правило гласи: Ако я срещнеш петък или събота, изчакай до четвъртък, за да й се обадиш и да я поканиш на среща за следващата седмица. Ако я срещнеш от неделя до четвъртък, обади й се в понеделник или вторник и си уговори среща за четвъртък или следващия понеделник. По този начин има седмица - седмица и половина, в което тя да си мисли за вас, да очаква обаждането ви и нивото й на интерес да се покачва.


Тестът на времето

Има няколко причини, поради които стратегическото изчакване е решаващо. Първата причина е очакването от обаждането да нараства, успоредно с интереса й към вас. Втората е да тествате нивото й на интерес отново. Първата част от опознаването на една жена се състои в това да разберете доколко тя ви харесва. По този начин, когато й се обадите, ще разберете веднага дали тя си заслужава.

След като сте изчакали гореспоменатото време (около 5 дена), ще й се обадите и ще й кажете: "Здравей, Иван се обажда." . Няма да казвате: "Здравей, обажда се Иван Иванов. Срещнахме се едикога си едикъде си, аз бях с черна тениска с щампован бял череп, дънки и бели обувки с оранжеви връзки и пиех 330 мл кен Загорка". Не. Просто ще кажете "Здравей, Иван се обажда" или "Здрасти, Мария, как си? Иван се обажда" и ще млъкнете!!! Искате да чуете отговора й, защото това ще ви покаже доколко се интересува от вас.

Ако тя каже "О, Иване, здравей! Чудих се кога ще се обадиш.. Помислих си, че си ми изгубил номера!" - това ви показва, че тя не само ви е запомнила, но е очаквала обаждането ви и се е чудила защо не я търсите, което доказва, че е мислила за вас и че има високо ниво на интерес към вас. Ако обаче ви попита "Кой?", вие само ще повторите "Иван". Няма да й казвате нито къде сте се срещнали, нито кога. Ако тя попита "Откъде се познаваме?", това е показателно на много ниско ниво на интерес.

В такъв случай най-доброто действие е да й кажете "Извинявайте, сбъркал съм номера". Все пак вие сте себеуважаващ се мъж и няма да си губите времето с жени, които не се интересуват от вас толкова, че да не запомнят кой сте. Възможно е да им разкажете кога и къде сте се срещнали и те да си спомнят. Възможно е и да ги склоните да излязат с вас на среща, но такива жени обикновено ще имат толкова ниско ниво на интерес към вас, че срещата ще бъде взаимно мъчение. Затова инвестирайте време само в жени, които имат много високо ниво на интерес към вас.

След като едно момиче ви отговори по телефона много позитивно и веднага си спомни кой сте, то има висок интерес към вас. Целта ви вече е да я поканите успешно на среща. Много мъже си мислят "Трябва да говоря много.. Трябва наистина да си изкарам всичките таланти наяве и да я омаям! Трябва да говоря с нея по телефона поне няколко часа, за да я подгрея, и чак след това да я поканя на среща!". Фатална грешка. Телефонът е за уговаряне за срещи, не за приказки надълго и нашироко. Ако тя иска да си говори с някого часове наред, винаги може да го прави с приятелките си или с най-добрия си приятел-гей. Вие сте на телефона, за да си угоровите среща, не да се лигавите и да станете най-добрия й приятел-гей.

Да речем, че тя си спомни кой сте и се е чудила кога ще й се обадите. Тук трябва да бъдете директен, уверен и да й кажете "Мария, искам да те изведа на среща следващия вторник. Мога да дойда да те взема в 8. Какво ще кажеш?". Няма да казвате "Чудех се дали искаш да излезем някога..", защото това показва неувереност и слабост. Показва й също, че графикът ви е напълно разтворен и нищо не се случва в живота ви, което ви създава имидж на нуждаещ се нещастник, който моли момичето да го благослови с присъствието си на среща когато на нея й е удобно.

Силният, самоуверен мъж знае, че може да изведе и други жени на среща когато пожелае. Защо само една жена да заема цялото му време? Целта ви е със сигурност да знаете, че когато поканите една дама на среща, нейното ниво на интерес към вас е високо. Ще бъдете директни и ще посочите точна дата, след което ще чакате да чуете отговора й. Ако тя каже "Разбира се, с удоволствие. Звучи страхотно", вие кажете "Супер, Мария. До вторник вечер!". Това е. Уговорили сте си среща и сте били директни. Колкото по-нисък интерес има тя, толкова по-различни неща ще чуете. Ако ви каже "Обади се за потвърждение" или ви каже "Ще ти се обадя ако нещо изскочи", това означава че тя планира нещо "да изскочи" и да развали срещата, защото нивото й на интерес към вас е много колебливо.

Най-добрият отговор в подобна ситуация е "Мария, имам много натоварен график и наистина бих искал да те изведа на среща, но ако не можеш да направиш конкретни планове с мен, по-добре да отложим срещата". След това ще мълчите и ще слушате внимателно нейния отговор. Ако каже "Добре, обади ми се по-нататък", това е показателно за ниско ниво на интерес. Целта ви е да съдите доколко тя се интересува от вас преди да я изведете на среща. Не си губете времето да излизате с жени, които излизат на срещи само за да се измъкнат от вкъщи. Ако някое момиче ви каже "Обади се да потвърдиш" или някаква друга измишльотина, това показва, че на нея й е все тая за вас и интересът й към вас не е нищо особено. Ако жена се опита да промени датата или ви се обади малко преди срещата, за да промени плановете, тя ви тества, за да види дали ще поддадете. 9 пъти от 10, ако се обадите да "потвърдите" срещата, тя няма никога повече да си вдигне телефона.

Възможно е момичето да има високо ниво на интерес, но да се държи отдръпнато поради слабоватия начин, по който сте се държали с нея в нималото. Тя може недоверчиво да ви попита дали наистина ще се появите на срещата и да си измисля 100 възможни възпрепятствия в случай че й се отще да излезе с вас. Колкото повече пречки слага тя пред вашата среща, толкова по-ниско е нивото й на интерес във вас. Колкото повече ви харесва, толкова по-лесно ще ви е да я изведете на среща. Ако ви каже "Ще излизам малко преди срещата и може да не съм вкъщи", това е показател за ниско ниво на интерес. Тя може да се опита да промени часа или датата. Важното е това да не ви изкара извън баланс. Най-успешната тактика в такива ситуации е т. нар. "takeaway" - няма сделка. "Щом не ти е удобно сега, да отложим за друг път". Ако се обадите след 1 седмица и същото се повтори, забравете за нея. Тя не ви харесва. Ако пък се уговаряте и ви попита "Наистина ли няма да се обадиш да потвърдиш, че идваш преди срещата?", отговорете "Аз съм човек, който си спазва обещанията. Когато ти кажа, че ще бъда там, аз ще бъда там. Ще се видим във вторник в 8". Това е.

----------

Селективен превод на How To Be A 3% Man, Corey Wayne, 2006 (стр. 103 - 118)

Споделете статиите с приятели, коментирайте, гласувайте и добавете блога в любими, или в bookmarks (CTRL+D)



Тагове:   връзка,   мацки,   срещи,   усмивка,   дама,   Player,   мистерия,   мацка,   номер,   мадама,   имидж,   доверие,   мадами,   нещастие,   възбуда,   непукизъм,   играч,   девойка,   непукист,   опознаване,   несериозен,   мъжествен,   мъжественост,   секс,   секси,   среща,   любов,   увереност,   пич,   информация,   сваляне,   комплекси,   изневяра,   изслушване,   гаджета,   гъзар,   партньор,   самотни,   уверен,   гадже,   запознанство,   предизвикателство,   първа среща,   самотен,   приятелка,   Pickup,   лошо момче,   самоувереност,   Жалко,   тръпка,   сваляч,   комплименти,   късат,   комплексар,   алфа мъж,   дали ме харесва,   комплимент,   перверзник,   флиртуване,   как да я заговоря,   love guru,   corey wayne,   просто приятел,   френдзон,   friendzone,   визуална стимулация,   отворена книга,   прекалено сериозен,   имаш ли приятелка,   сваляне на жени,   прибързан,   обяснява в любов,   контрапредизвикателство,   подтискащ,   немъжествен,   припрян,   колко ме харесва,   нуждаещ се,   слушай жените,   ниво на привличане,   лековат,   трипроцентов,   начини да заговориш момиче,   начина да заговориш момиче,   ниво на интерес,   шеговит,   забивач,   да й взема номера,   дамите възбуда,   гадняр лоши момчета,   флирт pickup community,   пикъп комюнити,   заговарям момичета,   взех й номера,   как да й взема номера,   имам приятел,   съжалявам имам приятел,   не търся връзка,   не се интересувам,   игра на цифри,   как да взема номер,   не го приемай лично,   не го приемайте лично,   комплексира,   тайминг,   кога да й се обадя,   как да си уговоря среща,   защо не ми се обажда,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: triprocentovmuj
Категория: Тя и той
Прочетен: 58261
Постинги: 15
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031