Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2015 22:43 - 2. Заговаряйте много момичета, не приемайте нищо лично!
Автор: triprocentovmuj Категория: Тя и той   
Прочетен: 2253 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.02.2015 22:48


Ако интересът на жената, с която говорите, е над средния, тя ще ви задава лични въпроси и ще поддържа очен контакт с вас. Когато говорите с нея, тя към вас ли се е обърнала, или по-скоро настрани, сякаш да сигнализира приятелките й да я измъкнат? Докосва ли ръката ви? Стои ли близо до вас? Играе ли си с косата си? Ако да, това са признаци за интерес над средния. Ако когато я попитате за телефонния й номер, тя не се поколебава и ви го даде, това отново е признак за висок интерес.

Интерес под средния се изявява в обратната посока - момичето не ви задава лични въпроси, не ви пита за името ви, дистанцира се от вас физически, гледа в страни и ви отговаря с по 1-2 думи. "Откъде си?". "Варна". "Как е там?". "Добре". Рядко някоя жена ще каже директно "Харесвам те много и искам да изляза с теб. Искам да ме изведеш на среща. Ето телефонния ми номер. Свободна съм от неделя до четвъртък. Обади ми се. Ще излезем когато поискаш.". Жените обичат мистерията и самия процес на опознаването. Те искат постоянно да откриват нещо за вас, както и вие да откривате неща за тях.

Това респективно означава, че не искат да научават абсолютно всичко за вас още при запознанството. Повечето мъже прекарват прекалено много време говорейки за себе си, което унищожава мистерията и тръпката. Сега след като тя знае всичко за вас, за какво й е да излизате? Вече сте й поднесли всичко и сте премахнали предизвикателството. Повечето жени не обичат да е толкова лесно и предвидимо. За тях по-голяма тръпка е опознаването да става хапка по хапка и да се чудят къде ще ги заведете следващия път и каква информация ще могат да изровят от вас. Това е така, защото както разгледахме по-рано, мъжете са визуални и могат да се активират веднага, а жените по-бавно, защото при тях изборът на грешен партньор може да доведе до фатални последствия. За тях визуалното е просто изискване за втория рунд, където много по-решаващи са качествата на партньора - доколко той е силен, самоуверен и центриран, което може да бъде изпитано само с времето.

Ако една жена ви попита "Имаш ли приятелка?" - това е признак на висок интерес. Как да отговорим на този въпрос? Дали да кажем "Имах, но скъсахме преди 2 години и оттогава не съм излизал на среща" или "Не, нямам приятелка"? Нито едно от двете. Най-добрият вариант е несериозният - "Просто се забавлявам в момента", "Винаги има място за още една" или "Избиха се в първия харем, сега отварям втори". Тези отговори могат да означават всичко - може да имате 3 приятелки, може да нямате нито една. По този начин вие оставате неразгадани и подбуждате интереса й към вас. Запомнете и най-важното: Този, който задава въпросите, контролира разговора. Целите ви при запознанството ви с жена са три - 1) Разсмейте я, 2) Задавайте й въпроси и по отговорите преценете нивото й на интерес и 3) Вземете номера й и си тръгнете. Няма да й казвате, че ще й се обадите. Няма да й подсказвате какво ще правите на срещата. Просто ще вземете телефонния й номер и ще си тръгнете.

Когато вземете номера, ще кажете "Много ми беше приятно да се запознаем, [името й]. Лека!" След това просто ще си тръгнете. Ако е социално мероприятие и има още момичета, които ви интересуват, можете да повторите упражнението и да вземете колкото номера си поискате, но моля бъдете дискретни и гледайте жените, които вече сте заговаряли, да не ви видят. Защо са ви още номера, след като вече имате един? Защото доста често се случва така, че в момента, в който сте се запознали, тя може да е била под влиянието на едни фактори, а няколко дена по-късно, под съвсем други. Например, разговаряли сте с момиче и сте останали с впечатлението, че тя ви харесва много, взели сте й номера и й се обаждате една седмица по-късно, но тя  не иска да излезе с вас. Оказва се, че се разделя с приятеля си и моментът е неподходящ.

Ето затова не искате да попадате в ситуация, където сте зависими от едно момиче. Трябва винаги да разполагате с няколко опции и да тествате различни жени, докато не излезете с тази, която е най-достъпна за вас и ви приляга най-много. Доста мъже се втурват да преследват само една и й се обясняват в любов преди вечерта да е свършила, без да знаят и грам за това доколко тя е емоционално достъпна. Филмите винаги ни казват, че ще срещнем една жена и че връзката с нея ще ни бъде първата и последната. Реалността е различна - всичко може да се завърти с главата надолу още първия месец. Може вкусовете ви да се променят. Може да се окаже, че нейният интерес към вас не е бил толкова висок, колкото сте си представяли. Може да решите, че искате друга жена, която е напълно различна. Ето затова винаги на разположение трябва да имате много опции, за да можете да си изберете най-хубавата, достъпна и подходяща жена с най-висок интерес към вас.



  Многото нюанси на "не" и защо да не ги приемаме лично

Още докато си говорите с някое момиче за първи път, тя може да каже "Не търся връзка в момента". Това е често-срещана женска реакция към нахални и нуждаещи се мъже. Мъже, които веднага започват да водят тежките разговори за бившите си, за връзките и любовта. Това ги прави отблъскващи и жените си измислят подобни извинения, защото такива мъже обикновено не могат да приемат "не" за отговор.

Когато мъж поиска телефонния номер на някоя жена и тя не го харесва, логично е да му каже "Съжалявам, не се интересувам". Обикновено, мъжът ще отговори "Защо? Какво ми има?" и тя ще повтори, че не се интересува. Той ще продължи да чопли, за да разбере какво точно му има, че да не го харесва. Тя ще му обясни, че не е нейният тип и той ще се комплексира. Затова повечето момичета, които не се интересуват от вас, ще дефлектират с непробиваеми защити като "Съжалявам, имам приятел". Те може наистина да имат приятел, затова при подобен отговор е най-добре да ги оставите на мира и да продължите нататък. Някои момичета дори ще дадат номера си на нахалник, само и само за да се разкара, като по-късно се надяват, че като игнорират обажданията му, той ще се "досети" че е нежелан.

По някой път те могат дори да дадат на нахалника грешен номер. Бил съм свидетел на изключително много случаи, в които нахални мъже, свикнали да им бъдат давани фалшиви номера, стоят до момичето и набират номера й, за да се уверят, че тя не ги лъже. Това е жалко и непривлекателно поведение, което крещи "аз съм нуждаещ се мухльо, когото винаги лъжат, за да разкарат. Нямам ти и грам доверие, жено!". В този момент, с него е свършено, дори момичето наистина да го е харесвало. Никога не набирайте номера й, за да проверите дали не ви лъже. Така и така когато след 1 седмица й се обадите, ще разберете дали ви харесва или не. За какво ви е да се занимавате с жена, която няма никакъв интерес във вас?

Ако някое момиче не иска да излезе с вас, не можете да го приемете лично. Все пак тези, които ви харесват, ще ви улеснят и ще искат да излизат с вас. Защо ви е да си блъскате главата с жена, която не отговаря на чувствата ви? Ако една жена няма интерес във вас по-висок от средното, няма никакъв начин да й го повишите. Ако пък тя се държи грубо с вас, никога не трябва да се впрягате и да й показвате, че това ви влияе по какъвто и да е начин. Трябва да й отговорите спокойно "Просто се забавлявам. Съжалявам, че днес не си в настроение. Лека вечер." и да си тръгнете.

Никой няма да каже нещо, което не рефлектира начина, по който се чувства в дадения момент. Ако някое момиче се държи грубо с вас, може да ви тества или просто да е имала лош ден. Може би просто не иска да я свалят. Припомнете си, че сте силен и центриран мъж, по когото е бил хвърлен камък, който е отскочил. Срещите с жени са нищо повече от игра на цифри. Някои ще ви харесват, други не. Трябва винаги да останете неповлияни, да не приемате нищо лично и да се забавлявате.

----------

Селективен превод на How To Be A 3% Man, Corey Wayne, 2006 (стр. 93 - 100)

Ако намирате статиите за полезни, моля споделете ги с приятели, коментирайте, гласувайте и добавете блога в любими, или в bookmarks (CTRL+D). Нови статии всеки ден!


Тагове:   връзка,   мацки,   срещи,   усмивка,   дама,   Player,   мистерия,   мацка,   номер,   мадама,   имидж,   доверие,   мадами,   нещастие,   възбуда,   непукизъм,   играч,   девойка,   непукист,   опознаване,   несериозен,   мъжествен,   мъжественост,   секс,   секси,   среща,   любов,   увереност,   пич,   информация,   сваляне,   комплекси,   изневяра,   изслушване,   гаджета,   гъзар,   партньор,   самотни,   уверен,   гадже,   запознанство,   предизвикателство,   самотен,   приятелка,   Pickup,   лошо момче,   самоувереност,   Жалко,   тръпка,   сваляч,   комплименти,   късат,   комплексар,   алфа мъж,   дали ме харесва,   комплимент,   перверзник,   флиртуване,   как да я заговоря,   love guru,   corey wayne,   просто приятел,   френдзон,   friendzone,   визуална стимулация,   контра-предизвикателство,   отворена книга,   прекалено сериозен,   имаш ли приятелка,   сваляне на жени,   прибързан,   обяснява в любов,   контрапредизвикателство,   подтискащ,   немъжествен,   припрян,   колко ме харесва,   нуждаещ се,   слушай жените,   ниво на привличане,   лековат,   трипроцентов,   начини да заговориш момиче,   начина да заговориш момиче,   ниво на интерес,   шеговит,   забивач,   да й взема номера,   дамите възбуда,   гадняр лоши момчета,   флирт pickup community,   пикъп комюнити,   заговарям момичета,   взех й номера,   как да й взема номера,   имам приятел,   съжалявам имам приятел,   не търся връзка,   не се интересувам,   игра на цифри,   как да взема номер,   не го приемай лично,   не го приемайте лично,   комплексира,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: triprocentovmuj
Категория: Тя и той
Прочетен: 58259
Постинги: 15
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031