Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2015 21:46 - Жените са като котките, мъжете са като кучетата
Автор: triprocentovmuj Категория: Тя и той   
Прочетен: 3695 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.02.2015 22:21


Каквото и да правите на едно куче, то ще остане най-добрият приятел на човека. То никога няма да ви изостави, без значение какво се случва. Кучетата дори биха търсили внимание и ласки от напълно непознат човек. Те не разбират понятието "отхвърляне", напр. ако някой ги избута настрани. Те веднага ще се върнат при него. Кучетата могат незабавно да харесат когото и да било, и да тичат около него, изпълнявайки неговите команди.

Кога за последен път сте виждали котка да се държи по същия начин? Жените са като котките. В предишната статия разгледахме защо жените се влюбват по-бавно от мъжете. Котките идват и си тръгват когато си поискат. Правят каквото си поискат, с когото си поискат. Можете да повикате котка, но тя ще дойде само тогава, когато тя иска. Повечето пъти ще ви изгледа пренебрежително и ще си продължи по пътя. Котките оглеждат стаята и отиват само при тези, при които се чувстват комфортно. Тези, които ще им дадат вниманието и ласките, които искат.

Ако котката не ви познава, тя ще избяга и ще се скрие. Най-малкото ще ви наблюдава дълго време преди да реши дали сте достойни за физически контакт. Тя може да ви заобиколи и да ви погледне, после напълно да ви игнорира и да изчезне. След няколко минути може пак да дойде, да се завърти и пак да изчезне. Изведнъж може да я усетите как се втърка в краката ви, особено ако има какво да й предложите, а тя няма достъп. Поради странни причини, котката по някой път решава, че един човек в стая, пълна с хора, който не харесва котки, е единственият, който заслужава нейното внимание.

За да спечелите доверието на една котка, трябва да имате търпение и да я оставите да дойде при вас. Ако движенията ви са твърде бързи или резки, котката ще избяга и ще се скрие. Тя трябва постепенно да изгражда доверието си във вас. Котката ще ви покаже кога е подходящо да я галите и държите. Ако не й хареса как се отнасяте с нея, ще си тръгне. Когато това се случи, ще ви отнеме двойно повече усилия за да си върнете нейното доверие.

Докато котката сама не започне да идва и да ви се втърква, вие трябва да стоите мирно и стоически. Каквото и да прави тя, както и да ви тества, трябва да останете пълни непукисти, сякаш въобще не ви дреме. Котката тества така, както жената. Ако сте агресивни и я преследвате, тя ще избяга. Каквото и да прави жената, в никакъв случай не трябва да позволявате това да ви изкара от баланс. Не трябва да действате агресивно. Дръжте се с жената, която харесвате като с жената, която не харесвате. Не казвам да се държите с нея грубо, но със сигурност не позволявайте красотата й да ви повлияе. Точно като котката, жената намира за интересен точно този, който е най-малко реактивен към нея.

Има една поговорка "Любопитството уби котката". Котките ще останат заинтригувани от това, което не могат да разгадаят. Веднъж щом го достигнат и разкрият, на тях им става скучно и си тръгват. Същото важи и за жените. Трябва да ги държите любопитни. Ако им кажете всичко за себе си, мистерията и предизвикателството изчезват, и на тях им става скучно.



Как да изтрепем конкуренцията:

Ако овладеете принципите на трипроцентовия мъж, вие буквално няма да имате никаква конкуренция. Ще започнете да виждате всички грешки на другите мъже при подхода им към жените, и ще си кажете "Аз наистина нямам никаква конкуренция". Невероятно е да се сблъскаш с факта, че една жена може да е срещнала 10 души през уикенда, и че 9 от тях са й се обадили непременно на другия ден. А вие сте изчакали няколко дена и сте отличилият се, който най-вероятно ще излезе на среща с нея. Останалите няма дори да стигнат до вратата й. Това познание, само по себе си, е страшно освобождаващо. Още по-невероятно е когато чуете как жените говорят за другите мъже - всички трагични неща, които те правят за жените. Тогава вие ще се благодарите, че не сте един от тях.

Когато сега говорите с една жена, вие ще знаете защо увърта и дава половинчати истини. Тя няма да каже "Искам мъж, който е силен и самоуверен", защото тя очаква вече да знаете тази проста истина. Ако не я знаете, тя няма да седне да ви учи. Тя ще продължи по пътя си и ще намери мъж, който я разбира - един от трипроцентовите мъже. Знаете ли защо жените виждат самоувереността повече от всичко останало? Жените, които са отдадени на женствеността, са привличани от мъжете, които са отдадени на мъжествеността. Те не искат тепърва да ви учат как да бъдете мъж. Те искат вие да сте достатъчно силен и самоуверен, за да знаете как, за да можете да ги накарате да се чувстват сигурни.

Жените реагират позитивно на мъжът, който представлява предизвикателство - на силния, центриран и самоуверен мъж. Такъв, когото не могат да въртят на пръста си. Да ги храните, поите и да им купувате цветя не е това, което те търсят в началото. Трябва да им покажете, че сте мистерия, че сте предизвикателство. Трябва да сте непукисти пред всички тестове, на които ви подложат. Те могат да се престорят, че са погнусени от някое ваше изказване или действие, но в 9 случая от 10 те просто тестват, за да видят, че сте непоклатимата скала, с която се представяте на думи. Ако си тръгнат, на кого му пука? Има огромни шансове да се върнат, стига това да не ви изкара извън баланс и да започнете да ги преследвате и да им се молите.

Жените отчасти искат един мъж да ги глези с романтика, но само когато вече са привързани към него на емоционално ниво. На тях това не им действа толкова добре в самото начало, преди да са емоционално привързани. След тази привързаност, романсът е тази мъжка част от вас, която им отдава пълното си внимание и присъствие. Преди тази привързаност да настъпи, вие трябва да сте напълно мъжествен, силен и центриран, за да ви имат доверие и да се отворят към вас. Това става възможно само и единствено след като сте преминали техните тестове.


----------

Селективен превод на How To Be A 3% Man, Corey Wayne, 2006 (стр. 54 - 60)

Ако намирате статиите за полезни, моля споделете ги с приятели, коментирайте, гласувайте и добавете блога в любими, или в bookmarks (CTRL+D). Нови статии всеки ден!


Тагове:   котка,   куче,   връзка,   срещи,   усмивка,   дама,   Player,   мацка,   мадама,   очакване,   имидж,   доверие,   мадами,   нещастие,   възбуда,   непукизъм,   играч,   девойка,   мъжествен,   мъжественост,   секс,   секси,   среща,   любов,   увереност,   пич,   котки,   сваляне,   любопитство,   кучета,   изневяра,   изслушване,   гаджета,   гъзар,   конкуренция,   самотни,   уверен,   гадже,   самотен,   ласки,   приятелка,   весел,   самоувереност,   сваляч,   комплименти,   късат,   комплексар,   алфа мъж,   гадняри,   лоши момчета,   дали ме харесва,   комплимент,   перверзник,   гадняр,   самоуверен,   флиртуване,   не ме познаваш,   love guru,   corey wayne,   късам,   добри момчета,   визуална стимулация,   контра-предизвикателство,   отворена книга,   прекалено сериозен,   имаш ли приятелка,   сваляне на жени,   прибързан,   обяснява в любов,   контрапредизвикателство,   подтискащ,   немъжествен,   припрян,   колко ме харесва,   нуждаещ се,   мъжага,   слушай жените,   ниво на привличане,   гербова марка,   дълбоки води,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: triprocentovmuj
Категория: Тя и той
Прочетен: 58250
Постинги: 15
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031