Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2015 19:52 - Не прави комплименти! Карай я да говори за себе си!
Автор: triprocentovmuj Категория: Тя и той   
Прочетен: 2832 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.02.2015 20:20


Как да преценим колко ни харесва една жена!
Когато говорите с жена за първи път, най-първата ви мисъл трябва да бъде "Целта ми е да я накарам да се усмихне". Нищо повече. Трябва да завладеете мъжественото си ядро и да радиирате вълни на самоувереност в това, че давате на момичето страхотна възможност да говори с човек като вас. Ако тя не ви хареса, отхвърли ви или се държи зле с вас, това не трябва да ви притеснява ни най-малко. Ще се спрем на често-срещаната грешка мъжете да приемат отхвърлянията лично по-нататък, но един уверен мъж трябва да вярва, че в този случай губи жената, а не той.

Трябва да си припомните, че когато говорите с жена и следите нивото й на привличане към вас, вие не търсите одобрението й, а просто тествате трасето. Ако тя не ви харесва, просто преминете нататък. Това е много важно, господа. Прекалено много мъже боксуват дълго време около една единствена жена, на която отделят цялото си внимание и сили. Припомнете си, че няма недостатък от жени на този свят. Какво ли остава за България, където красотата е под дърво и камък. Вместо да циклите около една жена, приоритетът ви трябва да бъде да намерите жена, която има голямо ниво на привличане към вас, и да спрете да се занимавате с жени, които не реципрокират интереса ви.

Трябва да се научите да бъдете непукисти. Евентуално ще разберете дали тя се интересува от вас. Ако е, ще й вземете номера. Ако не е, товага ще намерите някоя, която е. Много мъже се лепват за една жена като гербова марка и не я пускат цяла нощ, опитвайки се да я накарат да ги хареса. Те напълно отхвърлят идеята, че тя въобще не ги харесва. Един силен, центриран и самоуверен мъж ще доближи жената и ще я заговори. Ще я накара да се смее, ще следи нивото й на интерес и ще й вземе номера, след което ще повтори същото с други жени, които може би се интересуват от него. До края на вечерта той ще е събрал 10 номера на момичета, от които може би само 1 или 2 наистина го харесват . Когато правите това и някоя не се интересува особено от вас, просто повече не говорете с нея.

Идеалната ви цел е да излизате само с жени, които имат високо ниво на привличане към вас. Колкото повече ви харесва една жена, толкова повече ще се забавлявате с нея на среща. Колкото по-малко ви харесва, толкова повече труд трябва да положите, за да задържите вниманието й и да я накарате да се смее и отпусне. Веднъж щом се научите как да следите нивото на привличане на една жена, няма да ви е нужно да излезете на 20 срещи с 20 жени, за да разберете коя ви харесва. С това умение ще разберете веднага дали си заслужава да изведете на среща дадена жена, или да си търсите такава, която проявява по-голям интерес към вас.

Преди дори да пробвате да привържете жена към себе си, вие трябва да сте я накарали да ви има доверие. Да се спечели доверието на жена може да бъде трудно и дълго пътешествие, но също така може да бъде безсилно ако започнете да го печелите от самото начало. Трябва да знаете как да я заговорите. Както споменах по-нагоре, смеха, непукизма и страненето от сериозни разговори са най-успешният начин да се свалят нейните бариери и тя да се отвори към вас още от началото, защото няма опасност и нужда да се брани от емоционални атаки.

Особено в началните етапи на една връзка, да държите разговорите лековати е много важно. Бъдете весели, шегувайте се, бъдете позитивни. Странете от негативното. Много мъже срещат жена и си мислят "ОК, сега ще си излея цялата душа пред нея. Да, имам 3 бивши, като от едната имам 4 деца. Трябва да плащам детски и поради това не ми остават много пари. Доста ми е трудно с малката ми заплата. Нямам търпение да станат на 18, за да не трябва да им давам повече.". Това, което й казвате, е че сте негативен и непривлекателен събеседник (най-малкото). Толкова сте мрачен, че тя трябва постоянно да е нащрек около вас, за да не стане поредната жертва на вашата негативност. Как може една жена да се чувства комфортно и спокойно около такъв човек?

Когато някой мъж говори на жена за бившата си приятелка или съпруга още от началото, тя първоначално слуша неемоционално, опитвайки се да си представи какво би било ако тя също стане една от неговите бивши. Тя внимателно следи какво той й разказва и по какъв начин, за да реши дали да му има доверие. Ако той й наговори куп негативни неща, тя губи доверие в него, защото той говори само лоши неща за жените от своето минало.

Идеалната ситуация е тази, в която жената съставлява 80 процента от разговора. Вие само слушате и задавате въпроси. Жените искат да знаят дали един мъж наистина се интересува от тях. Те искат да видят, че вие търсите да разберете какво представляват. Трябва да я питате къде е израснала и как обича да се забавлява. Разберете коя е и какво е важно за нея, като не забравяте да държите разговора весел и лековат, избягвайки тежки или негативни теми. Ако тя ви натиска да говорите по тежки или негативни теми, особено в началото, винаги отбивайте желанията й с хумор. Винаги се шегувайте. Трябва да я накарате да се смее, и да се забавлявате заедно. Единствената ви цел е да я накарате да се отпусне, да се чувства комфортно с вас, да се смее, и по този начин нивото й на привличане към вас да се увеличи. Бързо се възползвайте от този момент, вземете номера й и се сбогувайте, за което ще дам обяснение на по-късен етап.

Единственият начин да я накарате да ви хареса повече, е да я накарате да се забавлява. Винаги поддържайте очен контакт. Фокусирайте се само върху нея. Ако сте на среща, в никакъв случай не се заглеждайте по други жени, по сервитьорките, или който и да е друг наоколо. Когато се заглеждате по други жени, вие си създавате имидж на прасе и несериозен перверзник, който просто иска да вкара някоя в леглото. Затова пълното ви внимание и фокус трябва да е 100 процента върху жената, която сте извели на среща.

Трябва да я накарате да се отпусне, като едновременно с това разберете колкото се може повече за нея, защото трябва да й покажете, че сте слушали внимателно. Това е много важно! Тя ще ви тества, защото иска да знае дали я слушате. Имайте в предвид, че жените помнят всичко в детайл, без значение дали сте на първа среща или в романтична връзка, докато много от тези детайли убягват на мъжете. Трябва да слушате, защото тя иска да знае дали това, което ви казва, е важно за вас. Поне запомнете първия си разговор, иначе ще плащате жестоко. Способността да й задавате въпроси за неща, които е казвала в миналото, ще повиши нейното доверие и привличане към вас, защото това й показва, че сте я слушали.

----------

Селективен превод на How To Be A 3% Man, Corey Wayne, 2006 (стр. 47 - 51)

Ако намирате статиите за полезни, моля споделете ги с приятели, коментирайте, гласувайте и добавете блога в любими, или в bookmarks (CTRL+D). Нови статии всеки ден!


Тагове:   връзка,   срещи,   усмивка,   дама,   Player,   мацка,   мадама,   имидж,   доверие,   мадами,   нещастие,   възбуда,   непукизъм,   играч,   девойка,   непукист,   мъжествен,   побойник,   мъжественост,   секс,   секси,   среща,   любов,   увереност,   пич,   сваляне,   изневяра,   изслушване,   гаджета,   гъзар,   самотни,   уверен,   гадже,   самотен,   приятелка,   изгубено куче,   весел,   Pickup,   прасе,   лошо момче,   самоувереност,   сваляч,   комплименти,   късат,   комплексар,   алфа мъж,   пичага,   гангстер,   гадняри,   гъзари,   лоши момчета,   дали ме харесва,   комплимент,   перверзник,   гадняр,   самоуверен,   флиртуване,   добро момче,   не ме познаваш,   pickup community,   love guru,   corey wayne,   късам,   просто приятел,   френдзон,   friendzone,   пикъп,   добри момчета,   изгубено кученце,   визуална стимулация,   контра-предизвикателство,   отворена книга,   прекалено сериозен,   имаш ли приятелка,   сваляне на жени,   прибързан,   обяснява в любов,   контрапредизвикателство,   подтискащ,   немъжествен,   припрян,   колко ме харесва,   нуждаещ се,   мъжага,   слушай жените,   ниво на привличане,   гербова марка,   мизогиния,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: triprocentovmuj
Категория: Тя и той
Прочетен: 58624
Постинги: 15
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930