Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2015 23:29 - Какво е това "три-процентов мъж" и би ли ти бил този блог полезен?
Автор: triprocentovmuj Категория: Тя и той   
Прочетен: 1882 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.02.2015 15:52


Три-процентовият мъж принадлежи към най-висшите 3 процента от мъжете, към които жените са незабавно привлечени, защото той е един от тези 3-ма от 100 мъже, които не само разбират жените, но и себе си. Външният вид също играе огромна роля при привличането, това е неоспорим факт. "Любов от пръв поглед" означава "привличане от пръв поглед". Но без умението да разбираш жените, разчитайки само на тялото си, трудно ще постигнеш повече от една среща или еднократен секс, след който жената ще се самосъжалява. За тези от вас, които им е писнало да четат на теория как личностните качества са по-важни, предлагам да изгледате 3 много забавни, но и научни видеа, които показват на практика, че външният вид е много по-важен в началото - първо, второ и трето видео.

Едно от най-важните неща, които трябва да разбереш, е че жените обичат мистерията. Те обожават мъже, които представляват предизвикателство. Мъже, които са самоуверени. Те жадуват мъж, който има контрол над себе си, има цел и знае къде отива. Жените искат мъж, когото не могат да въртят на пръста си. Такъв, че каквото и да каже или прави жената, той няма да се прегъне и да се отклони от целите си. Жените обожават мъжете, които ги разбират. Ако попиташ много мъже дали разбират жените, повечето ще те изгледат сякаш им говориш чужд език. Истината е, че много мъже, предимно младите, нямат и грам идея.

Тук ще ти бъде обяснено защо жените си падат по т. нар. "лоши момчета" и неглижират / отбягват т. нар. "добри момчета". Ще започнеш да разбираш и дешифрираш сам значението на абсолютно всичко, което ти казва една жена - от момента в който я срещнеш, дай боже до момента, в който минеш с нея под брачното венчило. Също така ще научиш как да поддържаш жена си тръпнеща и влюбена в теб след като вече сте във връзка. Точно така - битката не свършва само защото си я вкарал в леглото няколко пъти и сега тя те нарича своята половинка. Ще осъзнаеш, че ухажването трае завинаги и не трябва в никакъв случай да се отпускаш!

Ще прочетеш доста неща, които са контра-интуитивни и противоречат на всичко, което си чул и приемал за истина досега. И най-хубавото е, че принципите, които ще научиш, са общовалидни и приложими към жени от целия свят.

Всичко започва още преди да си срещнал жена, с която искаш да излезеш, защото в момента, в който я срещнеш, ти вече трябва да знаеш какво да кажеш, какво да НЕ казваш, и как да й вземеш номера така, че да й се обадиш по-късно и да си уговорите среща. След това възникват други въпроси - колко да чакаш преди да й се обадиш? 1 ден? 1 седмица? 

През цялото време, в което си с жена - от момента, в който я срещнеш, до момента в който си празнувате 10-годишнината, ти винаги ще следиш нивото й на привличане и емоционален интерес към теб. Основният принцип гласи, че когато жените имат високо ниво на привличане, т.е. когато те харесват много - те ти помагат и те улесняват в това да се свържеш с тях и да ги изведеш на среща. Колкото по-добър ставаш в разчитането на тяхното ниво на привличане към теб когато ги срещнеш за пръв път, толкова повече време и мъки ще си спестиш!!! Ще се научиш какво да кажеш, как да го изкажеш, как да отговаряш на въпросите и тестовете им. Точно така, всички жени тестват! Те тестват, защото искат да разберат от какво си направен - както планинарите тестват с шишове снега пред тях, за да се подсигурят, че под него няма дупка, така и жените тестват теб, за да се уверят че си силен и че няма да поддадеш под тежестта им. 


Нека ти задам няколко въпроса, по отговорите на които да разберем дали тези статии са за теб:
  • Задавал ли си си някога въпроса "Защо жените, които харесвам, никога не ме харесват, а тези, които не харесвам, си падат по мен?"
     
  • Срещал ли си жена, уверен, че е създадена за теб, която напук игнорира съществуването ти и никога не би излязла с теб?
     
  • Канил ли си жена на среща, която само овъртолва и никога не ти дава конкретно "да" или "не"?
     
  • Имал ли си чувството, че жена наистина те харесва и дори ти дава номера си, но после не ти вдига или си измисля причини да не излезе с теб?
     
  • Имал ли си чувството, че жените те използват или ти дават напразни надежди?
     
  • Случвало ли ти се е жена или бивша твоя приятелка да ти каже "Можем ли да си останем просто приятели?"
     
  • Случвало ли ти се е жена да ти каже, че те обича, а няколко седмици по-късно да иска да останете приятели?
     
  • В момента обвързан ли си с жена във връзка, която не отива наникъде, а ти не знаеш какво да направиш?
     
  • Жената, с която излизаш (приятелката ти) спряха ли да бъдат женствената дама, в която се влюби?
     
  • Жената или приятелката ти някога изричали ли са злокобните слова "Ти никога не ме слушаш?"
     
  • Късала ли е с теб някога жена, а ти все още се чудиш какво се е случило?
     
  • Казвала ли ти е някога жена нещо, в което не намираш никакъв смисъл?
     
  • Казвала ли ти е някога жена, че е ОК да правиш еди-какво-си, ти го правиш, а тя люто ти се разсърдва?
     
  • Пълен невежа ли си когато става дума за жени, защото въобще не ги разбираш?
     
  • Отлагала / разваляла ли е някога жена срещата си с теб, казвайки ти, че наистина иска да те види, но въпреки това никога не намира време да излезе с теб?
     
  • Уговарял ли си си среща с жена, която те моли да й звъннеш за потвърждение преди срещата, ти звъниш, а тя отказва да си вдигне телефона?
     
  • Имаш ли чувството, че жените са напълно нелогични и казват едно, пък вършат друго, или те подлъгват, че те харесват, но никога не искат да излизат с теб?
     
  • Имаш ли чувството, че каквото и да правиш, не можеш да зарадваш половинката си, дори когато правиш точно това, което тя иска?
     
  • Имаш ли чувството, че след толкова много опити ти все още не можеш да намериш своята идеална жена? 
     
  • От "добрите момчета", които винаги биват захвърляни за лошите ли си?
     
  • Виждал ли си някога страшна красавица, която излиза с мъж, който е.. сериозно ощетен спрямо външния си вид, което те подлудява - "Как по дяволите е успял тоя?"

Тези статии са точно за мъжете, които на повечето въпроси са отговорили с "Да". Те са за мъжете, които не могат точно да "сключат сделката", защото нещо им убягва. Те са за тези, които напр. взимат телефона на мадамата, но не могат да я склонят да излезе с тях. Дори за тези, които успяват да излязат на първа среща и остават с усещането, че момичето наистина ги харесва, но след това дори не могат да я накарат да си вдигне телефона, или ако го вдигне, винаги си измисля извинения и увърта.

----------

Селективен превод на How To Be A 3% Man, Corey Wayne, 2006 (стр. 1 - 8)

Ако намирате статиите за полезни, моля споделете ги с приятели, коментирайте, гласувайте и добавете блога в любими, или в bookmarks (CTRL+D). Нови статии всеки ден!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: triprocentovmuj
Категория: Тя и той
Прочетен: 58645
Постинги: 15
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930