Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2015 18:18 - Честит Свети.. Ввв..секи втори няма с кого да празнува!
Автор: triprocentovmuj Категория: Тя и той   
Прочетен: 1633 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.02.2015 00:03


Този блог е посветен на всички млади мъже, които нямат партньор, и с помощта на написаното от един мъдър и опитен човек, ще се опитаме бавно да конвертираме мъжкото население от 97-те процента, които не разбират жените и имат неуспехи с тях, в 3-те процента, които разбират жените и са жадувани от тях. За целта тук ще преведа How To Be A 3% Man на Corey Wayne (безплатен достъп до цялата книга на Английски) на статии, като се надявам заедно с вас, читателите, да анализираме написаното и да споделяме нашите изпитания и прогрес с описаните в книгата методи. Аз лично съм прочел книгата 7 пъти и съм засял огромен успех, който за съжаление все още не мога да набера кураж да пожъна, т.е. мога да флиртувам с няколко момичета, взимам им номера, но не мога да се накарам да ги поканя на среща и те решават, че си играя с тях или се е*авам. Методите в книгата са изключително прости и ефективни, и ни показват както грешките на 97-те процента мъже, така и методите на 3-те процента, като авторът има навикът постоянно да се повтаря, което още повече дава кохезивност на аргументите му.

С вас ще научим: защо тази книга трябва да се прочете над 10 пъти; защо не трябва да взимаме съвети от жени, за жени; защо (въпреки всичко, което сте чули) жените умират да преследват мъжете; към какво жените реагират емоционално; защо жените се влюбват по-бавно от мъжете; защо жените са като котките, а мъжете - като кучетата; как да разбием конкуренцията; 
жените не лъжат - мъжете просто не слушат; тайният език на жените; как да направим списък с най-важните качества, които търсим у една жена; как да привлечем жената, която желаем; как да се справим с комплексите и несигурността си; как да направим първата крачка; многото нюанси на "не"; тестът на търпението; защо всичко е статистика; какво да правим и какво да не правим на първата си среща; тестът с целувката; правилният подход; как да запазим мистериозност; транзицията към връзка; първите 2 месеца; голямата думичка с буквата "Л"; изкуството на комуникацията; изкуството на разбирането; как да поддържаме тръпката и постигнатото; грижата за жената; 10-те дисциплини на любовта


Ето и малко статистики, които събрах за Св. Валентин:

Според
проучване от 28 януари 2015-та, 62% от консуматорите в САЩ ще празнуват Св. Валентин. Това далеч не означава, че само под 40% от гражданите си нямат партньор, или че няма да празнуват. От същата статистика виждаме, че съотношението мъже:жени в 20-те си години, които нямат партньор, е 1,2 : 1, което означава, че има повече сами мъже отколкото жени, и то в държава, в която жените числено превъзхождат мъжете! Още повече, че 50% от жените, които няма да получат подарък за празника, възнамеряват да скъсат с партньора си! В тази статия на dailymail от 9 февруари 2015-та е изнесена анкета, която сочи, че 22% от Великобританците са скъсали с партньора си в дните преди Св. Валентин. Да, ние всички много "тачим" статистики от USA и UK, но те са това, с което разполагаме за момента.

Още повече - 
1/4 от мъжете споделят, че празнуват или само защото се чувстват задължени, или защото искат да ги огрее. Но нека не демонизираме жените - в същата статия се твърди, че 1/5 от дамите купуват подаръци за.. себе си. В България, за съжаление, си нямаме такива статистики, но просто проучване онлайн показва, че огромен процент - от 50%, та чак до 70% от населението в Европа и Запада, си нямат половинка. След като 14 млрд долара се харчат в САЩ само за този празник, защо тогава общата картинка е толкова трагична? Защо толкова много хора си остават сами, или нарочно се разделят на този празник? Отговорът е несъвместимост и неразбирателство.

----------

Ако намирате статиите за полезни, моля споделете ги с приятели, коментирайте, гласувайте и добавете блога в любими, или в bookmarks (CTRL+D). Нови статии всеки ден!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: triprocentovmuj
Категория: Тя и той
Прочетен: 58631
Постинги: 15
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930